ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Ή TRAVEL SHAMING
September 13, 2021
Συμμετείχαμε στη δράση «Ψυχική Υγεία και Αθλητισμός» την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στο Άλσος Βεΐκου
October 14, 2021

Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, την Κυριακή 10/10/21

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, την Κυριακή 10/10/21,  η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου διά της εκπροσώπου του κας Μυλωνά προσκάλεσε τα μέλη των Κέντρων Ημέρας «Ηλιοτρόπιο» και «Λωτός», του Ελληνικού Κέντρου Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης «ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ» να συμμετάσχουν στις εορταστικές δράσεις. Τα μέλη μας θα συνοδεύονται από εκπροσώπους των διεπιστημονικών ομάδων του φορέα μας.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Βεϊκου και τα μέλη μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα του Petanque με την υποστήριξη των προπονητών του Α.Σ Γαλατσίου Petanque.

Επίσης μαζί με τους διοργανωτές θα συμμετάσχουμε στην ενημέρωση του κοινού σε θέματα Ψυχικής Υγείας, όπως φορείς και υπηρεσίες στους οποίους μπορούν να απευθυνθούν για την υποστήριξη των αιτημάτων και αναγκών τους και θα μοιράσουμε ενημερωτικό έντυπο υλικό ενημερωτικό των δράσεων μας.

Στόχος μας είναι ο αποστιγματισμός της ψυχικής νόσου, αναπτύσσοντας συνεργασίες με άλλους Φορείς Ψυχικής Υγείας, η κινητοποίηση των μελών μας και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Facebook
Facebook
Follow by Email
YouTube
RSS