Ο κύκλος των Διεπιστημονικών συναντήσεων των Κέντρων και Νοσοκομείων Ημέρας του Ν. Αττικής έκλεισε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 με την συνάντηση των Επιστημονικά Υπευθύνων. Ο χώρος του Κέντρου Ημέρας μας γέμισε με αξιόλογες παρουσίες από το χώρο της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, που με ενδιαφέρον και αυθεντικό νοιάξιμο μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς τους.
Ευχαριστούμε τις δομές Κέντρο Ημέρας Λωτός, Κέντρο Ημέρας Πεψαεε, ΕΠΑΨΥ – EPAPSY, Άνοδος Ψυχική Υγεία-Κοινωνική Μέριμνα, Κέντρο Ημέρας IASIS, Iasis Amke Athens, Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας – “Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου” Πεψαεε, Κέντρο Ημέρας ΕΚΕΨΥΕ, ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΚΨΥ Βύρωνα -Καισαριανής, που ήταν μαζί μας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβαν η Ψυχολόγος και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας “Ηλιοτρόπιο” Μαρίνα Παπαδά και ο Ψυχίατρος Παντελής Λαζαρίδης.
