ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ – ΞΑΝΘΙΟ
May 3, 2022
Σύνδρομο “Long Covid-19″ και ψυχική υγεία
May 20, 2022

ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΗΜΕΡΑΣ

 

 

Μετά από τόσο καιρό απομόνωσης λόγω των περιορισμών για τη πρόληψη της εξάπλωσης του covid19 η ανάγκη μας για δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Σε αυτά τα πλαίσια το Κέντρο Ημέρας «Ηλιοτρόπιο» καλεί όλα τα Κέντρα Ημέρας και τα Νοσοκομεία Ημέρας που ασχολούνται με τη παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε ενήλικες με ψυχικές διαταραχές σε έναν ανοιχτό διάλογο ανταλλαγής καλών πρακτικών ανά ειδικότητα.

Πιο συγκεκριμένα αντιλαμβανόμενοι το πολυσχιδή ρόλο των κέντρων ημέρας και τα πολλαπλά επίπεδα παρέμβασης στη ψυχική διαταραχή που έχουν εκδηλώσει οι λήπτες των υπηρεσιών μας, το Κέντρο Ημέρας «Ηλιοτρόπιο» οργανώνει μια σειρά συναντήσεων. Ο σκοπός είναι να δοθεί χώρος ξεχωριστά σε κάθε ειδικότητα που απαρτίζει τη Διεπιστημονική Ομάδα των κέντρων  να μοιραστεί τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που συναντά στο έργο της. Επιπροσθέτως, μέσω της συζήτησης και των βιωματικών δράσεων οι συμμετέχοντες  θα ανταλλάξουν προτάσεις καλών πρακτικών.

 

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιείται τη Δευτέρα 23/05/2022  με την ειδικότητα των εργοθεραπευτών στο χώρο του Κέντρου Ημέρας «Ηλιοτρόπιο».

 

Facebook
Facebook
Follow by Email
YouTube
RSS